Spring naar hoofd-inhoud

Over ons

Laat je fantasie de vrije loop met Hubelino.

Sinds 2008 inspireren we de uitvinders en denkers van morgen. Onze producten zijn 100% compatibel met de bouwstenen van andere fabrikanten en worden allemaal in Duitsland vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

 

Gebaseerd op het bekende modulaire systeem heeft onze oprichter Stefan Amels in samenwerking met Lippert Studios in Berlijn productwerelden gecreëerd die het bekende speelgoed veranderen in een spannend en uitbreidbaar constuctiespeelgoed. Trouw aan onze missie "laat je fantasie de vrije loop met Hubelino" willen we de uitvinders en denkers van morgen inspireren om voortdurend hun horizon te verbreden en om geweldige dingen te creëren met slimme ideeën.

Made in Germany

Als een loyale en langdurige metgezel van de kleine meesterbouwers, uitvinders en denkers, hebben we een grote verantwoordelijkheid en hebben we veel te weerstaan. We zijn ons bewust van deze grote verantwoordelijkheid en produceren daarom alle producten uitsluitend in Duitsland. Met onze eigen productiefaciliteiten in de directe omgeving kunnen we aan onze hoge kwaliteitsnormen voldoen en de hoogwaardige producten onderwerpen aan uitgebreide testprocedures.

 


Klik hier en lees meer over de kwaliteit en veiligheid van onze producten.

100% compatible

Alle Hubelino-producten passen perfect bij de bouwstenen van andere bekende fabrikanten en is daarmee een optimale aanvulling van het speelgoed wat je al in huis hebt. Je hoeft geen heel nieuw speelgoed in de kinderkamer te brengen, maar de bestaande bouwstenen kunnen op een zinnevolle en creatieve wijze worden uitbereid en wordt daarom langer gebruikt en mee gespeeld. Bovendien maken alle Hubelino-producten deel uit van het Hubelino-systeem en zijn daarmee compatibel met de bouwstenen van de andere fabrikanten met het populaire plug-in modulesysteem en ook met zichzelf. Alle Hubelino-producten kunnen onbeperkt worden uitgebreid en hebben een toenemende moeilijkheidsgraad vanwege de innovatieve uitbreidingen.

 

Pedagogische waarde

Met onze producten staat een evenwichtige relatie tussen speelplezier en het leereffect op de voorgrond. Daarom is het ontwikkelen van nieuwe producten altijd gericht op leerinhoud, zoals fundamentele beginselen van de natuurkunde. Een slim ontwerp geeft het speelgoed een educatieve toegevoegde waarde. Met ons speelgoed van hoge kwaliteit willen we de uitvinders en denkers van morgen in staat stellen geweldige dingen te creëren en zo onze bijdrage aan de toekomst leveren.

 


Klik hier en lees meer over de pedagogische waarde van onze producten.


Onze Awards


Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft: Contactformulier.

 

100% compatibleMade in Germany