Spring naar hoofd-inhoud

Kwaliteit & Veiligheid

Bij Hubelino zijn we ons bewust van onze grote verantwoordelijkheid en hechten we veel belang aan de kwaliteit van onze producten. Daarom produceren we uitsluitend in Duitsland. Met trots presenteren wij u duurzame producten die 100% compatibel zijn de bouwstenen van andere toonaangevende fabrikanten en die het label "Made in Germany" dragen.

Om een maximale productveiligheid te garanderen, worden al onze producten onderworpen aan strenge chemische en mechanische veiligheidstesten in overeenstemming met 94/61/EG-voorschriften, EN-71-specificaties en ASTM-normen. Onze producten ondergaan een zorgvuldige kwaliteitscontrole en worden in Duitsland vervaardigd van hoogwaardig ABS-plastic en zijn vrij van zware metalen en ftalaten. Het ontwerp van ons knikkerbaansysteeem is internationaal gepatenteerd. 

Vanwege de knikkers in onze knikkerbaanproducten wijzen we u erop dat onze producten geschikt zijn voor kinderen vanaf 3 jaar. Onze producten zonder de knikkers zijn toegestaan voor kinderen vanaf 1,5 jaar. 

 


U kunt op elk moment contact met ons opnemen als u vragen heeft over de veiligheid en kwaliteit van onze producten.

100% compatibleMade in Germany