Spring naar hoofd-inhoud

Bouwdozen

Onze bouwdozen zijn de perfecte startpunt voor kleine en grote bouwers en bevatten alles wat je nodig hebt om een knikkerbaan te bouwen.

Baanelementen

Met onze baanelementen kunt u uw bestaande bouwstenen van andere fabrikanten nieuw leven inblazen en geweldige knikkerbanen bouwen.

Uitbreidingen

Onze innovatieve uitbreidingssets zijn de perfecte aanvulling om uw knikkerbaan nog spannender te maken.

Accessoires

Je kunt nooit genoeg knikkers, bouwstenen en grondplaten in je Hubelino knikkerbaan-collectie hebben. Voor de bouwer die de hoogte wil bereiken.

Met onze knikkerbaan-producten bevorderen kinderen hun ruimtelijk inzicht en raken ze vertrouwd met de eerste beginselen van de natuurkunde, zoals zwaartekracht en versnelling. Vanwege verschillende moeilijkheidsniveaus is het bouwen van de knikkerbaan een avontuur voor jong en oud. Een knikkerbaan bouwen is niet alleen leuk, het leert kinderen ook om de bouwinstructies op te volgen, het stimuleert hun werkgeheugen en verbetert hun analystisch denkvermogen.

Het assortiment van Hubelino is breed, onafhankelijk van het seizoen en variëert van instapproducten tot uitgebreide bouwpakketten met bijbehorende instructieboekjes. Om op de actuele trends en suggesies van onze Community te reageren, verschijnen er regelmatig nieuwe bouwinstructies die gratis kunnen worden gedownload van onze website.

Onze producten hebben de afgelopen jaren vele prijzen gewonnen voor innovatie, kwaliteit en pedagogische waarde. De bouwstenen van Hubelino zijn 100% compatibel met de bouwstenen van andere bekende fabrikanten. We werken nauw samen met professionals op het gebied van de ontwikkeling van kinderen, pedagogen en ouders, om ervoor te zorgen dat onze producten aansluiten bij de behoeften van kinderen en bij de huidige lesmethodes. Hubelino is een milieubewust bedrijf en we zijn er trots op om u hoogwaardige en duurzame producten aan te bieden die het label 'Made in Germany' dragen. 

Hubelino presenteert een breed scala aan innovatieve producten voor het unieke en gepatendeerde knikkerbaan-systeem. De bouwdozen worden geleverd in een handige doos. Een set bevat alle belangrijke bouwstenen en elementen die nodig zijn om een knikkerbaan te bouwen. Tegelijkertijd kan de Hubelino knikkerbaan eenvoudig worden gecombineerd met de bouwstenen van andere fabrikanten, zodat de fantasie van kinderen geen grenzen kent.

De knikkerbaan wordt stuk voor stuk opgebouwd en wordt met elke baanelement of bouwsteen die je aanlegt complexer. Kinderen leren op deze manier langzaam hoe de baan werkt en welke effecten kleine veranderingen hebben op het verloop van de knikker. Passend bij de knikkerbaan biedt Hubelino een breed scala aan uitbreidingen, zodat er eindeloos grote constructies gebouwd kunnen worden.

100% compatibleMade in Germany