Spring naar hoofd-inhoud

Educatieve spellen

Met onze educatieve spellen neem je kinderen mee in de wereld van cijfers en letter en kunnen ze hun kennis consolideren en uitbreiden.

Denkspellen

Onze denkspellen dagen kinderen uit om hun hersenen te laten kraken. We hebben oude, bekende klassiekers nieuw leven ingeblazen door ze in een nieuw, fris jasje te steken en ze aan te bieden op verschillende moeilijkheidniveaus.

Met onze educatieve spellen worden de basisprincipes van tellen en hoeveelheden uitgelegd. Later gevolgd door spellen waarmee je kunt lezen, schrijven en rekenen. Verschillende opdrachten wachten om uitgeprobeerd te worden. Net als de andere Hubelino-producten laten onze educatieve spellen en de denkspellen kinderen toe om hun eigen taken en spelvarianten te ontwikkelen.

Onze denkspellen dagen kinderen uit om hun hersenen te laten kraken. We hebben oude, bekende klassiekers nieuw leven ingeblazen door ze in een nieuw, fris jasje te steken en ze aan te bieden op verschillende moeilijkheidniveaus. Bij vier-op-een-rij en kleurendomino worden niet alleen strategisch denken en de vaardigheid om te combineren getraind, maar worden ook op een speelse manier de kleuren geleerd. Het spel Tangram uit het verre Oosten heeft ook zijn weg gevonden naar het assortiment. Met slechts een paar bouwstenen kunnen diverse mytische wezens en andere fantasie-figuren worden gevormd.

Naast de knikkerbaan biedt Hubelino een breed scala aan leer- en denkspellen. De educatievie spellen introduceren de basis van het rekenen, lezen en schrijven. Om de grootst mogelijke flexibiliteit te garanderen, kan elk educatief spel door de kinderen zelf aangepast worden. Eigen vraagstellingen kunnen eenvoudig in het spel worden geïntegreerd.

Onze producten hebben de afgelopen jaren vele prijzen gewonnen voor innovatie, kwaliteit en pedagogische waarde. De bouwstenen van Hubelino zijn 100% compatibel met de bouwstenen van andere bekende fabrikanten. We werken nauw samen met professionals op het gebied van de ontwikkeling van kinderen, pedagogen en ouders, om ervoor te zorgen dat onze producten aansluiten bij de behoeften van kinderen en bij de huidige lesmethodes. Hubelino is een milieubewust bedrijf en we zijn er trots op om u hoogwaardige en duurzame producten aan te bieden die het label 'Made in Germany' dragen. 

100% compatibleMade in Germany